top of page
Staalconstructie_PNG (1).png

Beter bouwen begint met betere technieken.

Ga verder en lees wat Thys Housing zo uniek maakt.

Light Steel Frame

Beter bouwen

Ons bouwsysteem is gebaseerd op licht geprofileerd staal (LGS). Het is sterk, efficiënt en maatvast. We verminderen de tijd op de werf tot 70%.

 

Staal is 100% recyclebaar is en behoudt 100% van zijn kracht tijdens het recycleproces. Hierdoor heeft het een oneindige cyclus en past het binnen de huidige duurzaamheidsvisie.​

 

Onze woningen hebben een zeer goede isolatie met een zeer laag verbruik van gas en elektriciteit. Op deze manier proberen we de ecologische voetafdruk van elke bewoner te reduceren tot  het minimale, met een maximaal comfort. ​Door de slanke opbouw van de wand (25 centimeter breed met 20 centimeter isolatie) is er minstens 8% meer netto bewoonbare ruimte bij een woning van 150m² ten opzichte van andere bouwmethodes.

PHOTO-2021-01-18-18-45-42.jpg
Light Steel Frame

Beter bouwen nemen we heel serieus.

Dat zie je terug in al onze gebruikte materialen. Onze opbouw is bewezen en geattesteerd. Onze staalconstructie geeft ons de mogelijkheid om volledige nieuwbouw op te trekken, maar ook om oude constructies te transformeren waar we een mix maken van oude bakstenen en nieuwe technieken. Dit om een comfort gerichte vastgoedontwikkeling te realiseren.  

Gallerij
bottom of page