top of page

Steenweg - Gingelom

 
Residentie Kamerijck: 6 moderne en luxueuze appartementen 

Ontdek Residentie Kamerijck, een nieuwe ontwikkeling met zes nieuwbouwappartementen in Gingelom, nabij Sint-Truiden. Deze moderne residentie biedt appartementen die uitblinken in kwaliteit en comfort.

De oprit van de autostrade bevindt zich op slechts 6km. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Landen (5km). Op wandelafstand van de woningen vind je een grote supermarkt, enkele restaurants en een basisschool. Er is een vlotte verbinding naar middelbare scholen in het nabijgelegen Landen (5km) en Sint-Truiden (10km).

 

Elk appartement in Residentie Kamerijck is zeer goed geïsoleerd, wat zorgt voor een energiezuinige en aangename leefomgeving. De afwerking is luxueus en doordacht, met moderne ontwerpen die privacy en ruimte optimaliseren.

 

Geniet van de rustige ligging in een groene omgeving, met toch alle nodige voorzieningen en de charme van het dorpsleven binnen handbereik. Bovendien is er de mogelijkheid om te profiteren van het verlaagde btw-tarief van 6% voor nieuwbouwwoningen.

De ruwbouw is gestart.

Neem contact met ons op voor de plannen en het lastenboek. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Download de plannen:

bottom of page